06 38 33 95 13 sanna@tostibus.nl

11 november 2017
de Bosfair in Putten & het foute feest bij voetbalvereniging SKV.

Maak kennis met onze Tostibus

Onze bus werd in juli 1968 in Parijs gebouwd. 30 jaar lang heeft ze trouwe dienst gedaan als ambulance/hulpvoertuig bij de Franse brandweer in Sarralbe, een plaatsje in de Vogezen. Daarna werd ze gekocht door een inwoner in het dorp die haar gebruikte om brocante meubelen mee te vervoeren. Onze bus is in 2013 werd omgedoopt tot de Tostibus er stond toen iets meer dan 50.000 kilometer op de teller. Dat is maar ongeveer 1.100 kilometer per jaar. Toch was ze niet meer in perfecte staat.

De renovatie van de Tostibus

Daarom onderging de tostibus een metamorfose: roestplekken werden hersteld, de techniek kreeg een update en er werd een stalen verkoopklep geïnstalleerd. De originele uitstraling van de bus is zoveel mogelijk behouden, maar de Tostibus voldoet nu aan de HACCP, een risico-inventaris voor voedingsmiddelen.

Dit heeft de Tostibus jou te bieden

Tegenwoordig is de Tostibus een bus met een nostalgisch uiterlijk, maar een moderne keuken. Hierin bereiden we onze tosti’s en schenken we (h)eerlijke koppen koffie, thee, frisdrank, (bio)sapjes en smoothies. Onder de verkoopklep vind je de huidige eigenaressen van de Tostibus: Sanne en Anna. Beiden hebben een bak aan horecaervaring en kennen de regels omtrent hygiëne, allergieën en duurzaamheid. Zo is Anna afgestudeerd als kok en zorgt ze voor de lekkerste gerechten op festivals, bedrijfs- en privéfeesten. de Tostibus heeft dus altijd een kok aan boord!

De Tostibus op jouw feest

Wil je de Tostibus inzetten op een festival, bedrijfs- of privéfeest? Laat het ons weten en neem contact op. Het enige wat de Tostibus nodig heeft is een vlakke standplaats en een stroomaansluiting. Wil je dat we ook de catering tijdens je feest verzorgen? Geen probleem! Bij je thuis, op een feestlocatie… we verzorgen live cooking, hapjes en drankjes. We horen graag wat we voor je kunnen doen.

Reserveer ons vandaag nog voor jouw feestje!

Reserveren